Dette er virkelig en smakfull og veldig lettvint middag. Jeg har brukt Santa Maria sin nye korma-saus, og den får pluss i boka hos meg både for god smak, kremet konsistens og naturlige og enkle ingredienser. Denne middagen er ferdig på 20 min, og krever minimalt med tid ved kjøkkenbenken. Det kan vi like i en travel hverdag!
Sponset produkt
Til 3 sultne trenger du:
3 kyllingfileter (500-600 g)
1 glass Santa Maria Kormasaus + 1/2 dl vann
Brokkoli
Paprika
Gulrøtter
Litt olje
Salt og pepper
Ris
Koriander
Slik gjør du:
Sett ovnen på 200 grader. Kutt grønnsaker og legg i en ildfast form. Ha over litt olje, salt og pepper og stek i ca. 20 min, til grønnsakene er møre. Skjær kyllingfiletene i biter og brun dem i litt smør/olje. Tilsett kormasausen og vann og la det putre til kyllingen er gjennomstekt og litt til (ca. 15 min). Kok ris som anvist. Server med frisk koriander!
Ps: jeg vil tro at det fungerer like godt å bruke sausen over vegetaralternativer som for eksempel en miks av kikerter og stekt sopp. Tenker den også er god med for eksempel fast, hvit fisk!
Enjoy ❤
Hei Andrea,
Tusen takk for flott innlegg.
Ha en fin dag☺
Med vennlig hilsen / Best Regards
RAGNHILD DØHLEN
Seniorrådgiver
LYNX | PORTER NOVELLI
Business Village
Grundingen 6
0250 Oslo | http://www.lynx.no
M +47 97 65 42 05 T +47 23 13 14 92
ragnhild@lynx.no
Facebook | LinkedIn
LYNX is the Norwegian representative of the global PR network Porter Novelli
A proud partner of Kuma Cambodia School
Fra: Andreas matblogg [mailto:comment-reply@wordpress.com]
Sendt: 27. september 2017 10:47
Til: Ragnhild Døhlen
Emne: [New post] Enkel kylling korma
Andreas mat posted: ” Dette er virkelig en smakfull og veldig lettvint middag. Jeg har brukt Santa Maria sin nye korma-saus, og den får pluss i boka hos meg både for god smak, kremet konsistens og naturlige og enkle ingredienser. Denne middagen er ferdig på 20 min, og krever”
LikeLike