Proteinrike sjokoladefondanter

IMG_9887

Porsjonskaker med rik sjokoladesmak og rennende kjerne! Nam ❤
Man bør helst ha muffinsformer i silikon for å lage disse, men små former som er godt smurt vil nok også fungere.

Dette trenger du til 6 stk:
45 g sjokoladeprotein
50 g vita hjertego´ lett-margarin (kald)
30 g bakekakao
40 g havremel (eller blendende havregryn)
70 g ekstra lett melk
1 egg
30-50 g sukrin gold (etter smak)
en klype salt

Slik gjør du:
Sett ovnen på 180 grader. Mix alle ingrediensene godt sammen, slik at det ikke er flere margarin-klumper. Fordel i 6 silikonformer (jeg smører formene kjapt for å lett kunne vippe ut kakene etter steking). Stek i 6-8 min, sørg for at de ikke er gjennomstekt. Man ønsker jo å beholde fondanten rå i kjernen, slik at den renner utover tallerken når du stikker skjea i den! La kakene hvile i et par min i formene, før de vippes/veltes over på tallerkenene.

Server gjerne med vanilje-yoghurtis og jordbærsaus laget av jordbær, sukrin og sitronsaft i stavmixeren!

Advertisements

One comment

  1. tutistales · September 4, 2016

    Gorgeous!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s