Grove middagspannekaker

IMG_2628

Pannekaker trenger ikke nødvendigvis være frokostmat, i hvert fall ikke for meg. Med et lag smør og en skive bacon, er det faktisk noe av det bedre jeg kan tenke meg til middag også, hehe.

Til 2 porsjoner trenger du:
3 egg
1/2 boks kesam/drømmelett
200 g finmalt grovt mel (jeg brukte sammalt hvete)
2 ts sukrin gold el.
1 ts salt
1/2 ts natron
Melk til passe konsistens

Slik gjør du:
Visp sammen alle ingrediensene, begynn med litt melk, og juster til passe tynn pannekakerøre. La røren svelle i 10-15 min, før du steker pannekakene i litt smør i en panne på medium til høy varme.
Serveringsforslag: bacon/kalkunbacon, smør pisket opp med søtning og kanel, bær, syltetøy eller cottage cheese.

Enjoy ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s