Høstmuffins med eple og kanel

IMG_0921

Disse ble skikkelig saftige. Nam! Laget på 15 min, og det lukter sååå godt når de står i ovnen.

Til 20 muffins (eller 10-15 cupcakes) trenger du:
4 egg
200 g eplemos (kjøp, eller kok selv av høstens norsk epler)
200 g gresk yoghurt vanilje
200 g sammalt hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts natron
1 ts kanel
100 g sukrin gold (evt. honning, agavesirup el.)

Slik gjør du:
Enklere blir det ikke; bland sammen alle ingrediensene og fordel i muffinsformer. Stekes på 175 grader i ca 12-15 min. Jeg har toppet muffinsene med eplebiter varmet med litt sukrin gold og kanel i mikroovnen. Easy peasy!

Enjoy ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s