Påleggssalat med karri og kylling

IMG_3829

Jeg elsker karrisalat med kylling. Det er kanskje noe av de beste jeg vet å ha på brødskiva! Variantene du finner i butikken er både nokså dyre, og veldig fete. Derfor har jeg laget min egen, og den ble kjempegod, spesielt på nystekte rundstykker!

Til en stor porsjon påleggsalat trenger du:
200 g kylling (stek kyllingfilet og riv, eller kjøp ferdig stekt/salatkylling)
50 g mager kesam
50 g drømmelett/lett creme fraiche
25 g lettmajones
50 g gulrot, revet (ca. 1 liten gulrot)
50 g eple, revet (ca. 1/2 eple)
25 g rødløk, hakket (ca. 1/2 liten løk)
2 ts karrikrydder
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts hvitløkspulver
1 ts sukrin
1 ts sitronsaft

Slik gjør du:
Bland sammen kesam, drømmelett, majones, sukrin, sitronsaft og krydder. Ha oppi kylling i biter, revet eple og gulrot, samt hakket rødløk. Smak til om du ønsker mer av noe krydder, evt. om du vil tilsette litt chili for en mer spicy versjon. Salaten holder seg flere dager i kjøleskap!

Enjoy ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s